Directeur Edith van der Reijden vertrekt bij Veiligheidsregio Zeeland

Per 1 augustus 2023 vertrekt directeur Edith van der Reijden bij Veiligheidsregio Zeeland. Vanaf die datum gaat Edith van der Reijden aan de slag als directeur Risico- en Crisisbeheersing (R&C) bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond. Sinds 1 maart 2018 is Edith directeur van Veiligheidsregio Zeeland en commandant Brandweer Zeeland.

Het heeft me moeite gekost om deze stap te zetten, want Veiligheidsregio Zeeland is een fijne organisatie om voor- en mee te werken. Ik heb het al vijf jaar enorm naar mijn zin in Zeeland. Dit was wel een drempel die ik over moest. Maar deze functie bij Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond spreekt mijn hart aan. Dit past zo goed bij mijn ervaring. Het vervult me met trots en dankbaarheid dat ik met jullie mocht werken aan veiligheid in de meest bijzondere regio van Nederland”, aldus Edith.

Voorzitter Veiligheidsregio Zeeland, Erik van Merrienboer: “Het Dagelijks Bestuur feliciteert mevrouw Van der Reijden en bedankt haar voor vijf jaar energieke leiding aan Veiligheidsregio Zeeland. Het DB zal zich op korte termijn beraden over de invulling van de ontstane vacature”.

Edith van der Reijden