Facilitair Medewerker

Semra Bal-Özcelik

Dit ben ik
37 zomers terug werd ik geboren in Vlissingen. Ik ben Semra Bal-Özcelik, gelukkig getrouwd met Emrullah en trotse moeder van onze 2 dochters Ceylin en Gülizar. We wonen sinds kort in een prachtig nieuw huis in Vlissingen. Het is hier fijn en rustig wonen. In onze vrije tijd trekken we er graag op uit met het gezin en ontdekken nieuwe dingen in het land. Daarnaast word ik, zoals bijna elke vrouw, erg blij van winkelen. Ik slaag het beste in andere steden. Antwerpen staat met stip op nummer 1. 

Naast leuke dingen doen met ons gezin pak ik diverse taken op binnen onze moskee als vrijwilliger. Waaronder de jaarlijkse driedaagse braderie. Deze is de afgelopen 2 jaar vanwege Covid uitgesteld maar kan dit jaar gelukkig weer plaatsvinden. 

Dit doe ik
In maart 2011 ben ik begonnen bij DIV (Post en Archief & Facilitair) Dit was toen nog ondergebracht in 1 afdeling. In 2012 is het gesplitst in 2 losse afdelingen, en ben ik medewerker Facilitair aan de Segeerssingel geworden. 

Mijn dagelijkse werk bestaat uit het behandelen van facilitaire meldingen in ons systeem Topdesk. Je moet je voorstellen dat 65 brandweerposten en ons hoofdkantoor in Middelburg elke dag diverse meldingen plaatsen. Van het vervangen van een lampje tot aan het herinrichten van een kazerne.

Het afhandelen van schades, denk aan contact met de verzekeringsmaatschappij, valt ook onder mijn takenpakket. Daarnaast is een van de grotere projecten het jaarlijks verzorgen van de kerstpakketten voor alle medewerkers. Het is ieder jaar weer een uitdaging een geslaagde attentie te bedenken. Dit jaar belooft ook weer een leuke te worden ?

Indien er een incident is mag ik op oproepbasis mijn warme functie uitoefenen. Ik ben de coördinator van de sectie Ondersteuning. Tijdens een incident zijn er diverse in- en externen aan het werk op onze hoofdlocatie. Mijn collega's en ik zorgen ervoor dat al deze mensen op facilitair gebied ontzorgd worden. Denk aan: eten, drinken, een laptop en toegang tot het gebouw.

Dit vind ik leuk aan werken bij VRZ
De voldoening die het mij geeft als ik mensen heb kunnen helpen is superfijn! De flexibiliteit die VRZ mij biedt vind ik een grote plus. Het is een organisatie die er echt toe doet. Het maakt mij trots hier te mogen werken.

Dit is mijn favoriete plek van Zeeland
Wat ik een fijne plek vind in Zeeland is de Boulevard in Vlissingen. Het geeft mij een gevoel van thuiskomen. Of ik hier nu met het gezin ben, alleen of met een vriendin. Het geeft me energie en ik kan mijn hoofd hier even leegmaken. 

Semra Bal