Materieel, Techniek en Logistiek

Alice Proper

Dit ben ik
44 jaar geleden geboren in Hulst waar ik nog steeds woon met mijn man Martin, zoon Peter en onze twee rode katers Fred en George. Deze zijn vernoemd naar de roodharige tweeling uit de Harry Potter films.(We zijn Harry Potter fans )
Naast het werk heb ik best wat hobby’s en bezigheden. Zo ben ik al ruim 18 jaar vrijwilliger bij Brandweer Hulst, jeugdleider bij jeugdbrandweer Zeeuws-Vlaanderen, geef ik zwemtraining bij de zwemclub van mijn zoon, ben LOTUS slachtoffer en EHBO’er. Zoals je kan lezen zijn mijn dagen nooit saai en hebt ik altijd wel wat te doen. Stil zitten is niet echt iets voor mij zal ik maar zeggen.

Dit doe ik
In 2014 ben ik begonnen bij bureau MTL waar ik nu verantwoordelijk ben voor alle kleding.
Voor bluspakken, handschoenen, kleding voor de jeugd of een ander specialistisch team tot helmen en alles daar tussen moet je bij mij zijn.
Een groot maar ook zeker een leuk project waar ik nu mee bezig ben is het nieuwe operationele uniform. Alle veiligheidsregio’s in Nederland krijgen dezelfde kazernekleding dit vergt veel overleg en voorbereiding. Als alles goed gaat krijgen de beroepsmedewerkers medio volgend jaar de nieuwe kleding. De jaren erna volgen dan de vrijwilligers.

Dit vind ik leuk aan werken bij VRZ
Het leukste daarvan is dat ik met bijna iedereen in de organisatie contact heb. Geen dag is hetzelfde en ook het contact onderhouden met de verschillende leveranciers in binnen-en buitenland maakt dat mijn werk erg afwisselend is.

Dit is mijn favoriete plek van Zeeland
Hulst natuurlijk! Wandelen over de stadswallen of mensen kijken vanaf een terras op de markt.

Alice Proper